Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Лісній завершили заміну водопровідних мереж

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР "Про передачу бруківки", Личаківська РА отримає 880 кв. м бруківки, яку демонтували під час реконструкції вул. Б. Хмельницького. Цю бруківку використають під час капремонту дорожнього покриття на вул. Лісній. Про це повідомили 30 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

Нагадаємо, на частині вул. Лісної ЛМКП "Львівводоканал" проводило заміну водопроводу, сплавного каналізаційного колектора та каналізаційних випусків з будинків.

За інформацією ЛМКП "Львівводоканал", у липні на відтинку вул. Лісної від вул. Лисенка до вул. Піскової підприємство провело заміну вуличного водопроводу, діаметром 110 мм, довжиною 75 м п (вартість робіт – більше ніж 200 тис. грн), заміну загальносплавного каналізаційного колектора, діаметром 500 мм, довжиною 69 м п (вартість – близько 871 тис. грн) та заміну каналізаційних випусків з будинків 1,3,4 на вул. Лісній та з будинку 1 на вулиці Пісковій (вартість – 228,7 тис. грн).

"Відповідно зараз, після завершення ремонтних робіт Львівводоканалу, Личаківська РА проведе ремонт дорожнього покриття", - пояснили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ