Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Під Голоском буде ще один об’єкт освітньої інфраструктури

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
На вул. Під Голоском може з’явитись ще один об’єкт освітньої інфраструктури, зокрема садочок чи інша освітня установа. Цей заклад можливо розмістити у приміщеннях ТзОВ "ЖК "Білий Шоколад". Також серед ідей – дитячий комунальний центр, медіатека або ж амбулаторія. Про це йшлося сьогодні під час виїзної наради між представниками міської ради та забудовниками. Про це повідомили 5 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Є пропозиція облаштувати тут дитячий комунальний центр, але приміщення частково потребують доопрацювання. Нам у цьому мікрорайоні в першу чергу потрібні дошкільний навчальний заклад та амбулаторія. Ще тут можна зробити медіатеку", - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Зазначимо, що йдеться про приміщення, орієнтовною площею 400 м кв.

Нагадаємо, компанія ЖК "Білий Шоколад" на вул. Д. Бортнянського, 12 купила нефункціонуючий дитячий садочок. Підприємство зверталося до Львівської міської ради про закріплення земельної ділянки на будівництво там багатоквартирного житлового будинку. Місто їм відмовляло. В процесі перемовин з’ясувалось, що ЖК "Білий шоколад" готовий відновити будівлю дитячого садочка на вул. Бортнянського. З компанією було укладено договір, відповідно до якого підприємство відновило заклад дошкільної освіти, а мерія надала забудовнику земельну ділянку на вул. Під Голоском. Окрім того, компанія звернулась з пропозицією передати місту 400 кв. м нежитлових приміщень в багатоповерхівці на вул. Під Голоском. Станом на сьогодні там вже завершено будівництво, житловий комплекс введено в експлуатацію і забудовник готовий виконати своє зобов’язання перед містом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ