Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Промисловій відремонтували каналізаційний колектор

Фото: Львівводоканал
Фото: Львівводоканал
Фото: Львівводоканал
Фото: Львівводоканал
Фото: Львівводоканал
Фото: Львівводоканал
1/3
Фахівці ЛМКП «Львівводоканал» відремонтували каналізаційний колектор на вул. Промислова, 33, збудували нові випускові колодязі та проклали ще 14 м нової каналізаційної труби. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Водночас близько 30 м каналізаційних мереж тут відновлено способом санації – прокладанням труби меншого діаметру всередину труби більшого діаметра.

«На вул. Промислова, 33 було зафіксовано провал ґрунту. Під час відеообстеження каналізаційних мереж ремонтні бригади Львівводоканалу виявили руйнування стінки каналізаційного колодязя та самої каналізаційної мережі. Окрім того, під час телеінспекції – своєрідного «УЗД каналізаційних труб» малого діаметра, встановили, що в будинку є «глухі підключення». Тобто випуск каналізаційних стоків з будинку відбувається одразу у загальну каналізаційну трубу, без колодязів.

Такий випуск каналізації був можливий за старими будівельними нормами. Але у такому випадку, якщо, до прикладу, забивається будинкова каналізація, ми не маємо змоги її почистити.

Тому на вул. Промислова, 33 нам довелось будувати нові випускові колодязі для подальшого нормального функціонування будинкової та вуличної каналізаційних мереж», - розповідає Єгор Хохлов, інженер-технолог дільниці каналізаційних мереж Західного району «Львівводоканалу».

Відтак фахівці Львівводоканалу виконали промивку колектора діаметром 500х950 мм та викачали мул, що накопичився у колекторі. Також збудували два випускові колодязі – один замість старого зруйнованого, а другий колодязь спорудили на місці «глухого випуску». Також близько 30 м каналізаційних мереж відновили способом санації – прокладанням труби меншого діаметру всередину труби більшого діаметра, і проклали ще 14 м нової каналізаційної труби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ