Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На вулиці Винниченка зруйнувався 200-літній каналізаційний колектор

Фото Львівводоканал
Фото Львівводоканал
Фото Львівводоканал
Фото Львівводоканал
1/2
На вулиці Винниченка трапилося руйнування 200-літнього каналізаційного колектора. Про це повідомили 30 червня Гал-інфо у пресслужбі Львівводоканалу.

23 червня на перетині вулиці Кривоноса та Винниченка трапилося руйнування конструкційних елементів каналізаційного колодязя та загально плавного каналізаційного колектора. Оскільки, колектор пролягає на глибині 9, 5 метрів, нашим працівникам необхідно залучити підрядну організацію, яка має спецтехніку для ремонту колодязів на такій глибині.

У п’ятницю на позаплановому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було доручено Львівводоканалу розробити проєктно-кошторисну документацію на проведення невідкладних аварійних робіт. Для виконання робіт буде залучено підрядну організацію – «Онур». Вартість робіт буде відома після розроблення проєктно-кошторисної документації.

Зараз тривають роботи із стабілізації ситуації із колектором та відводом стічної води з району вулиць Кривоноса-Винниченка. Вулиця Винниченка перекрита для руху автомобілів від вулиці Кривоноса до вулиці Лисенка.

Загалом, роботи з ліквідації провалу триватимуть орієнтовно 2 тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ