Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На виїзді з Києва у ДТП потрапив військовий КРАЗ

5 лютого, близько 7.00 на виїзді з Києва (Брест-Литовське шосе) сталася ДТП за участю військового автомобіля КРАЗ, що належить одній із військових частин Повітряних Сил ЗС України на Житомирщині, - інформують у прес-службі Повітряних сил.

За попередніми даними водій вантажівки "Volvo", яка перевозила МАФ, не впорався з керуванням та врізався у задню частину платформи, яку тягнув військовий тягач.

При зіткненні удар випав на пасажирське сидіння цивільної вантажівки. Кабіна була повністю зім'ята, тому водієві з автомобіля допомагали вибратися військові. Його госпіталізували з незначними травмами, бо він відчув біль у ділянці шиї.

За словами заступника командира військової частини Костянтина Сидорова, за кермом військового тягача був досвідчений водій – військовослужбовець із багаторічним стажем водіння великогабаритної техніки.

Водій стверджує, що рухався до місця дислокації військової частини по правій смузі із встановленою швидкістю (не більше 40 км/год для цього типу транспорту). Відчув удар і діяв за всіма правилами: викликав швидку, надав допомогу потерпілому, сповістив правоохоронців та керівництво військової частини.

На місці ДТП працювали представники Національної поліції, військової служби правопорядку. Причини встановлюються.

Наразі безперешкодний рух по транспортній магістралі відновлено. Тягач прибув до місця дислокації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ