Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ярмарку у Львові продають унікальні наноліхтарики

У Львові відбувається перший ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2023
фото пресслужби Львівської міськради

У Львові на ярмарку молодіжного підприємництва учні училищ сьогодні, 23 квітня, продають свої вироби.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

У Львові відбувається перший ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2023. Тут учні 40 мінікомпаній з 36 професійно-технічних закладів та профільних коледжів Львівської та Чернівецької області продають власні вироби: печиво, ароматизовані блокноти, сумки та навіть гриль.

Придбати продукцію учнівських мінікомпаній можна безпосередньо у її виробників – учнів закладів профтехосвіти та профільних коледжів Львівщини та Буковини. На ярмарку представлені товари і послуги 6 категорій – готові оригінальні страви та напої, прикраси та аксесуари, сувенірна продукція, корисні товари для дому та побуту, вироби з металу та послуги з хімічного аналізу води.

Відвідувачі ярмарку, які цікавляться сувенірною продукцією, можуть придбати вишивані брелки, парні блокноти та парні тематичні брелки, екоблокноти з ароматизованими сторінками, карнавальні маски,  брошки, шеврони, чокери, кулони, гіпсові статуетки. Поціновувачі корисних товарів для дому та побуту знайдуть для себе шопери ручної роботи, в’язані сумочки, декоративні діодні ліхтарики, свічки, невеликі дерев’яні вироби, декор для дому з натуральних матеріалів, дерев’яні навчальні пазли. До речі, тут також є вже легендарні наноліхтарики FireFly, що працюють півроку без підзарядки, які створюють учні Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва.

Також учасники ярмарки Junior EXPO-2023 підготували для львів’ян та гостей міста 9 авторських майстер-класів: моделювання та дизайн одягу за мотивами мультфільму «Мавка», виготовлення декоративних свічок, розпис гіпсових фігурок, виготовлення еко-сумок,  бісероплетіння, декорування патріотичних блокнотів, створення прикрас-амулетів з натурального каменю, декорування та розпис імбирних пряників та хімічний аналіз води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ