Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті чоловік влаштував стрілянину посеред вулиці

У селищі Воловець Мукачівського району затримали 51-річного місцевого жителя, який пізно ввечері влаштував стрілянину посеред вулиці

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Чоловік здійснив кілька пострілів у повітря із незареєстрованої зброї на одній із вулиць селища Воловець. Про інцидент вчора, 31 липня, близько 23-ої години повідомила правоохоронцям місцева жителька.

Вона заявила, що почула біля будинку звуки пострілів. На місце негайно прибув наряд поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці переконалися, що внаслідок хуліганських дій ніхто з місцевих не постраждав та розпочали патрулювання районом. В

же за декілька хвилин співробітники розшукали чоловіка, який здійснював постріли. Зазначають, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле).

Слідчі вилучили у чоловіка незареєстрований пістолет "ТТ" калібру 7,62, з якого ймовірно зловмисник і стріляв. Окрім цього, за місцем його проживання поліцейські провели невідкладний обшук та в результаті вилучили понад сотню патронів до вказаного пістолета й один порожній магазин. 

За даними працівників поліції, затриманому за скоєне загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ