Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті за контрабанду цигарок вилучи автівку

Вчора на митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів, про це повідомили 18 листопада у відділі комунікації ГУ ДФС у Закарпатській області.

Громадянин України планував перетнути кордон із Словаччиною легковим автомобілем «VOLKSWAGEN PASSAT» з іноземною реєстрацією. Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. 

Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду, в спеціально обладнаному тайнику, митники виявили тютюнові вироби вартістю 9334 грн.

Таким чином, громадянин України скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та
автомобіль вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ