Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ZAVOДі стартував Форум електронного врядування 451°Е

Сьогодні, 20 жовтня, у Львові на Заводі «РЕМА» стартував Форум електронного врядування 451°Е, що триватиме впродовж сьогоднішнього й завтрашнього днів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На відкритті Форуму з вітальними словами виступив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, який наголосив на важливості системи та сегментів глобальної інформаційної мережі, що забезпечує максимальну прозорість роботи влади міста, країни і світу загалом.

«Сьогодні ми говоритимемо про інновації, про розумні міста, але так склалося, що ми говоритимемо про історію. Ми будемо говорити про успішні історії. Коли ви дивитеся на  наш логотип «451Е – вперед до майбутнього», то розумієте, що будь-яка енергія не зникає, не перетворюється, і коли вона є, то треба з нею працювати. Сьогодні ми не випадково на цій експериментальній локації – Заводі «РЕМА», адже ми звикли працювати там, де вже все готово, а сьогодні ми все зробили власноруч», - зазначив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Цьогоріч Форум електронного врядування 451°Е наголошує на народженні інновацій на перетині сфер. Форум принесе нові погляди на керування містом майбутнього. Найкращим способом передати дух такого формату є нова локація форуму – ревіталізований ZAVOД(вул. Заводська, 31).

Впродовж двох днів на Форумі електронного врядування 451°Е говоритимуть про Smart City; про те, де і як знайти гроші на проекти; обговорюватимуть стратегію України щодо відкритих даних; креативні простори на місцях промислових зон тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ