Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Жовківщині невідомий "розпродував" старий асфальт

У селі Гійчі Жовківського району невідомі розмістили оголошення про начебто розпродаж залишків асфальтного покриття після ремонту дороги регіонального значення.
Оголошення

Залишки старого асфальту, який зняли під час ремонту дороги «Рава-Руська – Гайок» у межах Жовківського району і яка, зокрема, пролягає через Гійче, з 2017 року зберігаються у селі.

- Тоді поклали перший шар асфальту дороги, а старим фірма-підрядник повинна була вирівняти узбіччя після того, як буде покладено другий шар, щоби можна було безпечно пересуватись, - розповів сільський голова Гійча Іван Івануса. – Однак наразі ремонт дороги незавершений, тож старий асфальт і зберігається у нашому селі.

Анонім розмістив оголошення про «розпродаж залишків асфальтного покриття» щонайменше у чотирьох місцях в Гійчі. У ньому вказано конкретний день та годину, коли це начебто мало б відбуватись, а також «ціну» - «100-200 грн. (з навантаженням»). Також до оголошення прикріплено і фото купи старого асфальту, про який у ньому йшла мова.

За словами сільського голови, оголошення написано досить грамотно, проте ніхто з мешканців села на таке оголошення не купився.

- 2 роки тому ми зазначили, що асфальт – не належить селу, тому використовувати його на власні потреби ми не можемо. Мешканці поставились до цього з розуміння, - зазначив Іван Івануса.

Особу аноніма нараз встановлюють за допомогою камер відеоспостереження як і мету його вчинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ