Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Житомирщині дитина опинилась в реанімації внаслідок отруєння грибами

У Запорізькій та Житомирській областях зафіксоване часте отруєння грибами. Резонансний випадок стався на Житомирщині, там дитина віком 1 рік і 9 місяців теж отруїлась грибами. Дівчинку госпіталізовано у реанімацію. Про це повідомила прес-служба Держсанепідслужби України.

У дівчинки діагностовано отруєння грибами важкого ступеня. Їй надається уся необхідна медична допомога.

Причиною отруєння стало вживання печені з дикорослими грибами. У минулому році через отруєння грибами постраждало 23 дитини і 4 з них - померли.

Також отруївся грибами і 60-річний мешканець Запоріжжя. Чоловік  назбирав невідомих дикорослих грибів поблизу селища  Мирного у Мелітопольському  районі. Після вживання своєї здобичі чоловіка у важкому стані доставлено у відділення реанімації.

Ще один випадок зафіксовано у Дніпрорудному Запорізької області. Там 30-річна жінка звернулася по медичну допомогу із підозрою на отруєння грибами. Постраждала вважає, що вживала білі гриби, які самостійно зібрала. Стан її нормальний.

Окрім того, 56-річна жінка, 61-річний чоловік  та 10-річний хлопчик з міста Токмак Запорізької області теж отруїлися грибами, які назбирали поблизу свого подвір'я. Усі постраждалі у реанімації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ