Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Золочівщині ремонтують нову ділянку дороги Ясенів — Золочів

У Золочівському районі в межах програми Президента України «Велике будівництво» розпочали ремонт нової ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення Ясенів — Золочів. Про це повідомили 2 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Роботи виконуватимуть між населеними пунктами с. Підгірці, с.Грабово та с. Сасів.

“У межах ремонту на цій дорозі заплановано виконати роботи із розпушення існуючого покриття, влаштування шару основи з ЩПС, влаштування вирівнювального та верхнього шару асфальтобетонного покриття. Також в межах с. Підгірці заплановано влаштувати тротуари. На виконання робіт передбачили з державного дорожнього фонду 34,7 млн гривень”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, що ремонт цієї дороги розпочато в минулі роки, упродовж 2019-2020 років відремонтували ділянки від м. Золочева до с. Сасів та від траси М-06 по с. Підгірці.

“У цьому році плануємо завершити ремонт цієї дороги по всій протяжності. Ця автодорога сполучає дороги державного значення М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та з’єднує адміністративні центри районів м. Золочів та м. Броди,  є пріоритетним об’єктом ремонт для Золочівського району. Також цією дорогою пролягає туристичний маршрут “Золота підкова Львівщини””, - додав Юрій Бучко.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Констукціон Інтернешнл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ