Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Набла” виступатиме у Вищій українській лізі КВН рідною мовою

Львівська команда „Набла” у Вищій українській лізі КВН у Києві, яку організовує Телевізійне творче об’єднання «АМІК», виступатиме українською мовою – про це сьогодні під час прес-конференції повідомив капітан команди «Набла» Роман Гапачило.
 Нагадаємо, у січні цього року «Набла» взяла участь у фестивалі «КіВіН-2007», який є відбірковим туром до всіх ліг КВН АМІК (А. Масляков і компанія), потрапивши до другого туру фестивалю, «Набла» потрапила до 70 найсильніших команд СНД. У першому фестивальному турі брало участь 500 команд КВН, відтак уже в кінці лютого львівські КВНівці сподіваються підкорити серця українського глядача витонченим галицьким гумором.
У творчому доробку «Набли» – виступ на фестивалі КВН «КіВіН-2006», участь у одній з найсильніших ліг АМІК – центральній Слобожанській лізі. Не зважаючи на принципове бажання «Набли» виступати тільки українською мовою, команда впевнено і легко зіграла у чвертьфіналі та півфіналі «Слобожанки», щоправда, виступала російською мовою та стала чемпіоном ліги.
У 2006 році «Набла» стала чемпіоном Слобожанської ліги у Харкові, Галицької ліги КВН у Львові, чемпіоном Західноукраїнської ліги у місті Тернополі та володарем кубку призерів Асоціації КВН України. Найголовнішою проблемою для команди «Набла» для участі у вищій українській лізі у Києві є пошук коштів, яким зараз і займається команда. Загальний бюджет команди на рік становить 100 000 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ