Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальник ГУ МНС України у Львівській області Сергій Дмитровський звернувся до громадян з проханням бути обережними і дотримуватись правил пожежної безпеки

Сьогодні, 18 січня, начальник ГУ МНС України у Львівській області Сергій Дмитровський звернувся до громадян з приводу  того, що за два тижні січня статистичні показники надзвичайних ситуацій втроє перевищують аналогічні за поточний період минулого, 2005-го року.
„Як свідчить аналіз трагічних подій, кожен випадок загибелі був наслідком легковажного ставлення до власної безпеки та стану протипожежного захисту осель.– йдеться у зверненні. – Основними чинниками, котрі зумовлюють загорання, є необережне куріння у стані алкогольного сп’яніння, необачне користування вогнем, несправності та порушення правил експлуатації електропобутових та газових приладів, пічного опалення, несправності та порушення у монтажі електромереж будинків. Хоча нескладні превентивні заходи не забирають багато часу та не завдають серйозного удару сімейному бюджету.
Зважаючи на ситуацію, котра склалася на Львівщині у сфері пожежної безпеки, Головне управління МНС України в Львівській області вкотре звертається до мешканців області з проханням бути більш уважними та обережними при послуговуванні електричними та газовими приладами, пічним опаленням та при курінні у приміщеннях.”
Сергій Дмитровський закликав жителів Львова та Львівської області дотримуватись основних правил пожежної безпеки, щоб уникнути трагічних подій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ