Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 8-ї ранку 5 лютого до 8-ї ранку 6 лютого) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 46 виїздів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
5 лютого о 14 год. 00 хв. в с. Бишків Жовківського району при проведенні земляних робіт виявлено предмет ззовні схожий на авіаційну бомбу часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 05 лютого начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Протягом доби зареєстровано одну пожежу. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 7,5 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10  тис. грн.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 69 травмованим туристам-лижникам та знайдено трьох туристів.
5 лютого особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна медична допомога чотирьом  травмованим туристам лижникам на лижній трасі гори Тростян. 
5 лютого близько 22 год. 45 хв. на трасі Львів – Рава-Руська поблизу м. Рава-Руська відбулось зіткнення автомобіля «Пасат» з автомобілем «БМВ». У результаті ДТП загинула гр. Ніна В., 1975 року народження. Особовим складом ППЧ-35 м. Рава-Руська та ЧСТ ЗТС ГУ за допомогою аварійно-рятувального обладнання з автомобілів вивільнено гр. Юрій В., гр. Степан П. та тіло загиблої гр. Ніна В. Потерпілі доставлені в районну лікарню м. Рава-Руська.
1 лютого через заборгованість МКП «Перемишляниводоканал» (31 654 грн) за спожиту електроенергію перед «Львівобленерго» було відключено від електропостачання водозабір в с. Коросно Перемишлянського району, в результаті чого без водопостачання може залишитись близько 87% мешканців м. Перемишляни. Проведено часткову оплату заборгованості за спожиту електроенергію в сумі 7 000 грн. З 5 лютого водопостачання абонентів м. Перемишляни проводиться  по графіку (з 06.00 год. до 09.00 год. та з 18.00 до 22.00 год.). Відновлення водопостачання в повному обсязі буде проведено після оплати заборгованості «Львівобленерго» за електропостачання.
1 лютого на ОДС ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення про те, що 20.01.07 року працівниками Золочівською СЕС взято проби води з свердловин трьох приватних господарств с. Ясенівці Золочівського району на хімічний та бактеріологічний аналіз.
Аналізом було встановлено, що вода з даних свердловин по санітарним нормам не придатна до вживання, районною СЕС видано припис мешканцям про заборону вживання води з даних свердловин. Ясеновецькою сільською радою подано заявку в «Укрзахідгеологію» для встановлення джерела забруднення верхнього водоносного шару. Складено графік підвозу води МКП „Золочівводоканал” з визначенням місця та часу її роздачі мешканцям села (вівторок, п’ятниця – з 12.00 год. – 14.00 год.). 5 лютого представниками Золочівської СЕС взято три проби води з даних свердловин.
Станом на 06.00 год. 6 лютого внаслідок пошкодження трансформатора на території області без електропостачання залишається один населений пункт частково в Турківському районі.
Протягом доби на території області зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких дві особи загинуло та четверо травмовані.
З початку року на території Львівської області виникло дві надзвичайні ситуації об’єктового рівня, техногенного характеру, в результаті яких п’ять осіб загинуло та дві особи травмовано. З початку року виникло 25 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 16 осіб загинуло та 13 травмовано, з них двоє дітей. З початку року виявлено 10 боєприпасів та 31 патрон в семи місцях (з них знешкоджено дев’ять боєприпасів та 31 патрон), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 163 пожежі на яких виявлено 18 загиблих осіб та вісім осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку зимового періоду від переохолодження загинула одна особа та звернулося по допомогу в заклади охорони здоров’я трьох чоловік, з яких трьох госпіталізовано. З початку року на території області виникло 186 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 48 осіб загинуло та 222 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ