Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 6 лютого до 08.00 год. 7 лютого) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 37 виїздів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 5 лютого у с. Бишків Жовківського району при проведенні земляних робіт виявлено предмет, ззовні схожий на міну часів ІІ світової війни. 6 лютого піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) 82-мм мінометну міну вилучено та знешкоджено встановленим порядком.
Протягом доби зареєстровано п’ять пожеж, на яких врятовано три будівлі та виявлено дві загиблих особи. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 164,8 тис. грн, з них прямі – 15 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 130 тис. грн.
6 лютого сталася пожежа в м. Старий Самбір на вул. Дністровська, 62 на першому поверсі двоповерхового житлового будинку в квартирі №1, яка належить гр. Оресту С., 1974 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 м кв. Збитки: прямі – 5000 грн., побічні – 59650 грн. Врятовано: майно на суму 25000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні господаря. Під час гасіння пожежі виявлено труп господаря.
6 лютого сталася пожежа в м. Новий Розділ на вул. Грушевського, 45 на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку в квартирі №24, яка належить гр. Борису Б., 1975 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 7 м кв, пошкоджено дерев’яні віконні рами. Під час гасіння пожежі виявлено труп господаря. Збитки: прямі – 2500 грн, побічні – 57 150 грн. Врятовано: майно на суму 50 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні господаря.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 76 травмованим туристам-лижникам та знайдено трьох туристів.
6 лютого особовим складом взводу (3 чол. та 1 од. техніки) була надана необхідна медична допомога семи травмованим туристам-лижникам на лижних трасах гір Тростян та Високий Верх. 
Протягом доби 6 лютого підрозділами ГУ МНС України в Львівській області здійснено один виїзд на коротке замикання без послідуючого горіння (с. Стрілків Стрийського району), 3 виїзди на гасіння сміття на відкритій території (м. Львів, вул. Зарицьких, 10, вул. Княгині Ольги, 5 «б», хутір Грушка Золочівського району).
1 лютого через заборгованість МКП «Перемишляниводоканал» (31 654 грн) за спожиту електроенергію перед «Львівобленерго» було відключено від електропостачання водозабір в с. Коросно Перемишлянського району, у результаті чого без водопостачання може залишитись близько 87% мешканців м. Перемишляни. 5 лютого питання про виплату заборгованості частково вирішено. Водопостачання абонентів м. Перемишляни проводиться по водогону за графіком (з 08.00 год. до 10.00 год. та з 19.00 до 21.00 год.). Відновлення водопостачання в повному обсязі буде відновлено після повної оплати заборгованості «Львівобленерго» за електропостачання.
6 лютого о 14 год. 12 хв. надійшло повідомлення пр те, що в Жовківському районі, в полі між с.Бишків та с. Добросин виявлено труп гр. Володимира Г., 1990 року народження, житель м. Львова. Ймовірна причина смерті - переохолодження.
Протягом доби на території області зареєстровано сім дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких одна особа загинула та шестеро травмовано.
З початку року на території Львівської області виникло дві надзвичайні ситуації об’єктового рівня, техногенного характеру, в результаті яких 5 осіб загинуло та дві особи травмовано. З початку року виникло 25 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 16 осіб загинуло та 13 травмовано, з них двоє дітей. З початку року виявлено 10 боєприпасів та 31 патрон в семи місцях (з них знешкоджено 10 боєприпасів та 31 патрон), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 168 пожеж, на яких виявлено 20 загиблих осіб та вісім осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку зимового періоду від переохолодження загинуло дві особи та звернулося по допомогу в заклади охорони здоров’я три особи, яки госпіталізовано. З початку року на території області виникло 193 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 49 осіб загинуло та 228 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ