Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Нам треба закрити небо над Україною і ситуація кардинально зміниться, - Подоляк

Як тільки ми закриємо небо ситуація зміниться кардинально і усі побачать, хто вміє краще воювати. Про це сьогодні, 4 березня, під час брифінгу у Львові розповів радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, інформує кореспондент Гал-інфо.

За словами Подоляка, якщо партнери закриють небо над Україною, то це допоможе розв'язувати гуманітарні питання обстрілів великих міст та цивільного населення.

"Воювати можна з армією, а не проти цивільного населення. Нам важливо, щоб не було крилатих ракет та ударної авіації", - сказав Подоляк.

Водночас Подоляк каже, що хоча нараз НАТО не готове закрити небо, але ситуація може змінитися.

"Країни мають дійти до цієї стадії. Нам не треба нічого більше від них. Небо закрийте і тоді ми побачимо, яка країна готова воювати. Зараз Україна платить найбільшу ціну. Платить її своїми дітьми. Хочеться достукатись до людей, які приймають рішення. Якщо життя дітей – це не мотив, то це вибір їх сердець. Цієї ночі знову бомбардуватимуть наші міста і діти знову спатимуть в підвалах. Україна заплатить будь-яку ціну за те, що свобода має бути свободою", - наголосив Михайло Подоляк.

Він також наголосив, щоб вибити ту кількість ракет, яка є у  противника нам не вистачить авіації.

"Ми не мілітаризована держава. Ми витрачали гроші на створення комфорту для громадян. Росія ж тим часом витрачала гроші на зброю. У них техніки набагато більше, чим у нас. Закрийте небо", - звернувся він до західних партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ