Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Напади і провокації на кандидатів від партії «Громадський рух «Народний контроль»

У ніч на Покрови відомий в Україні та за її межами іконописець, майданівець і волонтер Лев Скоп все ще творив ікони у своїй майстерні біля церкви св.Юра. Як раптом, близько 2 години невідомий розбив шибу каменем. Здавалося б, звичайне хуліганство…

Сьогодні, у ніч на 15 жовтня, стався ще один акт хуліганства і розбою: вибили вікно у машині та викрали документи учасника АТО, начальника групи аналізу та збору інформації управління батальйону оперативного призначення ім. Героя України генерала Кульчицького Василя Масного.

Близько тижня тому постраждала і машина засновника однієї з лідируючих правових компаній у Львові правової групи «Форсеті» та помічника народного депутата України Б.Матківського Андрія Ковча. Так, залишивши машину у центрі Дрогобича біля костелу, за декілька годин пан Андрій виявив саморіз у своєму колесі.

Майже місяць тому постраждала і машина голови та одного з організаторів Дрогобицького майдану, лікаря-майданівця у Києві, учасника АТО, офіцера групи оперативного призначення, начальника медичної служби батальйону ім. С.Кульчицького Тараса Кучми. З авта банально вкрали номери та пробили колеса, доки пан Тарас проводив сеанс голковколювання.

Що об’єднує цих людей? Усі вони є представниками політичної партії «Громадський рух «Народний контроль». Більше того, Лев Скоп, Василь Масний та Андрій Ковч зараз балотуються у депутати Львівської обласної ради від Дрогобича, а Тарас Кучма – кандидат на посаду міського голови м. Дрогобич.

Тож, чим вважати нанесені збитки: нечесним методом ведення політичних перегонів чи хуліганством?...

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ