Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пріоритетне завдання «Народного контролю» – викорінити корупцію на місцях, - Веремчук

У неділю, 11 жовтня, керівник Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук та його заступник Володимир Саврук зустрілися разом із активістами політичної партії у Перемишлянах та Золочеві. Повідомили в "Народному контролі".

За оцінками соціологів, команда районних осередків партії «Громадського руху «Народний контроль» має всі шанси аби перемогти на прийдешніх місцевих виборах. Позаяк рівень довіри у громади до кандидатів є дуже високий, адже, у команді представлені волонтери та учасники АТО, соціально відповідальні підприємці та журналісти, експерти, юристи та громадські активісти – люди, які вже довели свою ефективність навіть не маючи владних повноважень.

Додамо, осередки партії «Громадський рух «Народний контроль» йду на вибори у  15 областях України.

На прийдешні місцеві вибори політична партія «Громадський рух «Народний контроль» йде з «Антикорупційним планом» для місцевих громад. Відтак, серед основних завдань  – відкритий конкурс при обранні людей на ключові керівні посади,  он-лайн звітування по витратах з бюджету, прозоре ціноутворення усіх тарифів, публічність усіх проектів рішень місцевої влади, громадська оцінка роботи чиновників та «народний контроль» влади.

«Команда «Громадського руху «Народний контроль» сформована із чесних та відповідальних людей. Львів має ті самі проблеми, що і Золочів, Перемишляни та інші міста області. А саме: тендери проводяться не прозоро, хабарництво і корупція вже в’їлася у всіх структурах влади. Саме тому команда «Народного контролю» має чіткий «Антикорупційний план», втім, для його втілення потрібні важелі впливу. Саме тому ми йде на місце вибори. Змусимо владу працювати чесно», – каже керівник Львівського обласного осередку партії «Громадський рух «Народний контроль, «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Додамо, на прийдешніх місцевих виборах народний депутат України, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов є кандидатом  на посаду міського голови Львова. За оцінками соціологів Добродомов є одним з голових претендентів на посаду мера Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ