Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Добродомов розповів про «Антикорупційний план для Львова» та про скасування двоставкового тарифу

1/2
У неділю, 18 жовтня, народний депутат України, секретар Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» провів зустрічі з мешканцями Сихівського та Шевченківського районів Львова. Повідомила прес-служба «Народного контролю».

Дмитро Добродомов, зокрема, відзвітував виборцям про свою десятимісячну роботу у Парламенті, про досягнення на посаді секретаря Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції. Кандидат на міського голову Львова розповів про «Антикорупційний план», який представляє команда «Громадського руху «Народний контроль».

«Антикорупційний план» передбачає 7 пунктів для подолання корупції, зокрема: 1) Прозорі конкурси на місця керівників апаратів; 2) Електронний звіт у Інтернеті про кожну витрачену гривню з бюджету; 3) Прозоре ціноутворення усіх послуг, що надаються міською радою мешканцям; 4) Оприлюднення усіх рішень міської влади; 5) Продаж чи оренда великих об’єктів міського майна (землі та нерухомості), що належить місту здійснюється після обговорення з громадянами; 6) Від оцінки людьми роботи чиновника залежатиме його заробітна плата; 7) Владу контролюватимуть авторитетні громадські діячі, представники експертного середовища, мешканці.

«Корупція – головна біда українців. ЇЇ потрібно подолати. Команда «Громадського руху «Народний контроль» готова зробити це у Львові. Адже саме у нашому місці зароджуються найкращі ініціативи аби змінити країну. Ми зробимо відкриті конкурси на керівні посади, люди зможуть оцінювати роботу чиновників, жодна копійка не піде з бюджету міста без згоди на це громади», - запевняє Дмитро Добродомов.

Лідер «Громадського руху «Народний контроль»  зазначив, що скасування двоставкового тарифу, ініціатором якого є Дмитро Добродомов, - це частина «Антикорупційного плану «Народного контролю».

Проект Закону  про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання»  дасть змогу споживачам обирати форму розрахунку за постачання тепла. На сьогодні львів’яни сплачують за двоставковим тарифом так звану сталу його складову влітку, коли тепло не постачається.

«Ці гроші на так звану сталу зникають у корупційних схемах «модернізації» тепломереж. Люди самі повинні обирати способи оплати за теплоенергію, ніякі чиновники не можуть нав’язувати варіанти розрахунку”, - за акцентував лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов.

Зазначимо, за оцінками соціологів Дмитро Добродомов є одним з основних кандидатів на крісло міського голови Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ