Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Напружена ситуація в Кривому Розі. Вілкула представили мером

1/3
Сьогодні, 18 листопада, у Кривому Розі на Дніпропетровщині вранці відкрили сесію міської ради та представили новим міським головою Юрія Вілкула.

Про це повідомляє кореспондент "Громадського ТБ".

Одразу після цього новий міський голова сесію закрив.

Як повідомило на Фейсбуці Об'єднання "Самопоміч", сесія відбулась, незважаючи на те, що має відбутись перерахунок голосів на 1 дільниць, а ТВК має розглянути ще більше 10 скарг від Юрія Милобога.

Рішення проводити сесію прийняли пізно вночі напередодні, що є ще одним порушенням. Адже повідомити про сесію депутатів мають за 24 години. На сесію не з'явились депутати від «Самопомочі», Сили людей та УКРОПу, решта ж легітимізувала обрання Вілкула.

"Ситуація, яка склалася в Кривому Розі і позиція "демократичних" політичних сил це дуже сильний сигнал для лідерів партій всеукраїнського рівня. Вони повинні звернути увагу на свої політичні сили. Адже позиції місцевих осередків розходяться з позицією політичних сил на всеукраїнському рівні", - Наталія Шишка, депутат «Об'єднання «Самопоміч».

Окрім того, "Самопоміч" повідомила, що працівників підприємств Кривого Рогу привезли на мітинг в підтримку Вілкула під міською радою. Близько 200 людей стояють, незважаючи на дощ.

Розмовляти з журналістами відмовляються. В руках тримають плакати: "за стабільність".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ