Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Наприкінці вересня у Львові відбудеться "Майстерня міста"

Як повідомили Гал-інфо у пресслужбі Львівської міської ради з 24 до 30 вересня у Львові відбуватиметься "Майстерня міста". Головна локація буде на території парку "700-річчя Львова".
Фото з сайту Майстерні міста

У зв’язку з цим виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення "Про погодження встановлення літнього збірно-розбірного дерев’яного павільйону на території парку "700-річчя Львова".

"Це вже в дев’ятий раз будемо проводити цей проект. "Майстерня міста" — це така дискусійна платформа для мешканців, де є можливість обговорити різні теми. Цього року будуть такі напрямки до обговорення як культура, розвиток, зелене місто, дороги, інклюзивність та ін.

Зазвичай нашу "Майстерню" відвідувало до 15 тис людей. Однак через карантин основні заходи будемо проводити онлайн, а основна локація буде в парку "700-річчя Львова", де плануємо встановити павільйон. Павільйон буде з пандусом, щоб бути зручним для всіх.

Відзначу, що проводимо "Майстерню місту" за співфінансування Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), і у співпраці з громадською організацією "Львівський блок», — доповів директор КУ Інститут міста Олександр Кобзарев, .

"Це гарна ініціатива, яка вже давно працює в нашому місті, тому важливо її підтримати", — додав Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ