Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Наразі у Львові нема ніякого карантину

На разі в м. Львові карантин не оголошений, діє лише призупинення навчання в окремих навчальних закладах. На цьому наголосили сьогодні, 11 лютого,

У Facebook-групі "Гаряча лінія Львова" з'явився допис від учасника спільноти Сергія Хараху. Його звернення стосувалось ситуації в одному з освітніх закладів Львова.

"Прошу з'ясувати, чому під час карантину проходять заняття з дітьми у Ліцеї №2", - написав Сергій Хараху.

Скрін
Скрін
Скрін
Скрін
Скрін
Скрін
1/3

На що Адміністратор групи відповів, що у Львові карантин не оголошений.

"Як повідомили в Управлінні освіти ЛМР, заняття в ліцеї №2 цими днями не проводяться у зв'язку з призупиненням через захворювання учнів. Щонайбільше в ліцей заходили діти для того, аби дізнатися чи працюють цими днями гуртки та секції (які не працюють).

Водночас в управлінні освіти зазначають, що в їх повноваженнях є прийняття рішення лише щодо призупинення навчання через захворювання учнів в окремих навчальних закладах після відповідного звернення від керівництва школи. Рішення щодо оголошення карантину приймається на координаційній раді, зустріч якої ініціює Держпродспоживслужба.

Додатково зазначається, що карантин оголошується за територіальною ознакою в окремих районах або в усьому місті. На разі в м. Львові карантин не оголошений, діє лише призупинення навчання в окремих навчальних закладах.

Також в Управлінні освіти ЛМР інформують, що стосовно ліцею №2 попередньо заплановано відновити навчання завтра (12.02), однак не виключено продовження призупинення освітнього процесу. Дякуємо за Ваше звернення."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ