Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нардеп і міністр влаштували бійку в центрі Києва, - відео

Депутат Верховної Ради Сергій Шахов і міністр енергетики України Ігор Насалик влаштували бійку під будівлею Міністерства енергетики в центрі Києва. Відеозапис інциденту з'явився в соцмережах нардепа.

Як повідомив Шахов, Насалик штовхнув його, коли той відстоював права шахтарів.

“Прямо зараз Міністр енергетики Ігор Насалик накинувся на Народного депутата України, коли я разом із шахтарями висловив вимогу, щоб перед гірниками негайно погасили заборгованість по заробітній платні. Ганьба такому уряду”, - так депутат прокоментував інцидент на сторінці в Facebook.

Судячи з кадрів запису, словесна перепалка незабаром перетворилася в бійку між депутатом і міністром. Нардеп висловив обурення тим, що Насалик вже другий день ігнорує вимоги шахтарів, які вимагають виплатити їм борги по зарплаті.

Нагадаємо, один з лідерів політичної сили «Наш край» Сергій Шахов відстоює права українських шахтарів, на проблеми яких закрили очі представники влади.

У четвер, 12 липня, близько 50 шахтарів залишилися ночувати під будівлею Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Разом з ними прямо під вікнами кабінету міністра Ігоря Насалика ночував і Сергій Шахов. Політик прийшов до міністерства ввечері і приніс втомленим активістам їжу і воду, після чого вирішив залишитися разом з ними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ