Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Нардеп Суслова: Виправдання Петра Мельника – чергова поразка Революції Гідності

Рішення суду, яке повністю зняло всі обвинувачення з колишнього ректора Податкової Академії Петра Мельника – чергова поразка Революції Гідності. Про це заявила народний депутат від партії «Воля» Ірина Суслова, коментуючи відповідну ухвалу Ірпінського міського суду від 8 липня 2015 року.

«Те, що відбулося в Ірпінському міському суді 8 липня, а саме зняття всіх обвинувачень з колишнього ректора Податкової Академії Петра Мельника, є черговою поразкою Революції Гідності. Навіть злочинний режим Януковича визнавав регіонала Мельника злочинцем, а сьогодні «найгуманніші» судді перетворили злочинця на жертву», - заявила Ірина Суслова.

«Цікавий факт, що знято раніше нанесений арешт на майно Петра Мельника, а це десятки об’єктів нерухомості – квартири, будинки, земельні ділянки у Києві, Ірпені, Івано-Франківщині. Вивилося, що у Мельника був навіть один мільярд доларів Зімбабве. Виникає питання, як можна на зарплату ректора чи народного депутата набути такі статки?!», - підкреслила народний депутат.

«Партія «Воля» спостерігатиме за подальшим перебігом подій та вимагатиме неупередженого розгляду апеляції, яку сподіваюся подасть прокуратура на рішення Ірпінського міського суду, аби справедливість стосовно Мельника все ж була встановлена», - резюмувала Суслова.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ