Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Наробили Шуму: українська пісня гурту Go_A лідирує у топі музичних чартів

Після виступу українського гурту Go_A на Євробаченні-2021 їхня пісня "SHUM" продовжує підкоряти світ. Повністю україномовна пісня потрапила в топи чартів музичних сервісів iTunes, Apple Music та Spotify і вже кілька днів утримує лідерські позиції.

Станом на 25 травня пісня вийшла на 1 місце у рейтингу світових трендів у Spotify. Загалом це перша україномовна пісня, що потрапила у глобальний чарт Spotify Top 200.

Так, станом на 26 травня, пісня "SHUM" увійшла в ТОП-10 світового чарту пісень iTunes. В чарті європейських пісень Go_A на 4 місці.

Нагадаємо, що на Євробаченні-2021 Україна посіла 5-те місце. Журі поставило гурту необґрунтовано низькі бали. Однак, за результатами голосування глядачів гурт посів друге місце серед країн-учасниць.

16 виступів України на "Євробаченні". Як це було

Додамо, що багато так званих українських співаків, співачок та гуртів не надто полюбляють записувати пісні українською мовою. Численним критикам вони пояснюють це тим, що, мовляв, українську мову не розуміють і вони орієнтуються на, скажімо, російських слухачів. 

Гурт Go_A своїм результатом довів усьому українському шоу-бізнесу, що вони помилялися і україномовна пісня може підкорити світ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ