Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Народний фронт" вважає Луценка "не найгіршим" кандидатом на посаду Генпрокурора

Фракція "Народний фронт" очікує від нового Генпрокурора рішучих змін в органах прокуратури. Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, відповідаючи на питання журналістів. Повідомив офіційний сайт партії "Народний фронт".

"Ми налаштовані рішуче, ми маємо робити усе, аби Україна була сильною правовою державою, і будемо робити все належне для цього", - сказав Тетерук.

Він також зазначив, що можливе призначення Генпрокурором Юрія Луценка, як політичної фігури, є не найгіршим варіантом для наведення ладу в сфері прокуратури.

"Люди, які зараз працюють в прокуратурі і мають 10-15 років стажу, навіть із бездоганною юридичною освітою, часто за "фахом" є корупціонерами і, на жаль, не спроможні самі себе реформувати. Відповідно, ми маємо сприймати таку реальність і приймати відповідальні рішення", - сказав перший заступник голови фракції "Народний фронт".

"Згідно законодавства, ми чекаємо в першу чергу рішень президента. Він має висунути кандидатуру, внести її до Верховної Ради, ми її розглянемо і будемо потім приймати рішення", - підкреслив Тетерук.

Представник "Народного фронту" додав, що рішення треба приймати уже зараз, оскільки суспільство очікує якісних змін в прокуратурі і судовій гілці влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ