Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” хоче дізнатись правду про себе

У „Нашій Україні” вирішили перевірити дієвість усіх обласних організацій партії. Про це „Гал-info” повідомив член Ради НСНУ Андрій Парубій.
 „Завданням „Нашої України” на наступні два місяці є перевірка дієвості кожної обласної організації партії. Існує підозра, що у деяких областях не існувало реальних партійних осередків партії, а на з’їзд збирали людей, перед якими стояло завдання голосувати за те чи інше рішення, вигідне для певних представників керівництва партії. Я особисто працюватиму в Харківській області. Там заплановано проведення районних партійних конференцій з 25 лютого до перших чисел березня”, – сказав Андрій Парубій.
За його словами, така ініціатива „Нашої України” уже отримала внутрішньопартійний спротив і деякі обласні організації відмовляються надавати графік проведення районних партійних конференцій.
У Львівській області районні партійні конференції проходитимуть з 29 січня по 3 лютого. Перевіряти діяльність обласних осередків у нас будуть народні депутати Лілія Григорович, Ксеня Ляпіна, Роман Зварич, Володимир В’язівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ