Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» і надалі співпрацюватиме з БЮТ – В’ячеслав Кириленко

«Фракція «Наша Україна», безумовно, здивована голосуванням БЮТ щодо подолання вето Президента на Закон «Про Кабінет Міністрів», оскільки закон є антиконституційним, порушує багато статей Конституції і надає неконтрольовані повноваження уряду Януковича. Однак це не означає, що співпраці між «Нашою Україною» і БЮТ в парламенті більше не буде», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив лідер фракції «Наша Україна» у ВРУ В’ячеслав Кириленко.
«Ми вважаємо, що будь-які інші допоміжні потреби, які внаслідок подолання вето Президента на закон про Кабмін хотіла вирішити фракція БЮТ, не виправдовують отримання тих неконтрольованих повноважень, які тепер отримав уряд Януковича», – зазначив лідер фракції НУ.
За словами В’ячеслава Кириленка, «фракція «Наша Україна» і надалі буде пропонувати БЮТу погодження і спільні підходи в тих питаннях, які є ключовими для розвитку України і демократії».
«Однак при цьому ми завжди будемо пам‘ятати, що ми єдина пропрезидентська фракція, яка несе величезну відповідальність в українському парламенті внаслідок прийняття закону про Кабмін», – додав він.
Нагадаємо, що радник Президента, екс-секретар РНБО Володимир Горбулін висловив думку про те, що «голосування БЮТ за закон про Кабмін поставило хрест на відносинах між лідером блоку Юлією Тимошенко, Президентом і «Нашою Україною».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ