Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” проти антиконституційного перевороту за участю БЮТ

Подолання вето глави держави на Закон України „Про Кабінет Міністрів України” та на зміни законодавства щодо Національного банку України неминуче призведуть до запровадження нових корупційних схем, адже уся повнота прийняття рішень переходить до однієї політичної сили – Партії регіонів та однієї особи – Віктора Януковича. Про це йдеться в заяві, розповсюдженій Львівською обласною організацією „Наша Україна”.
            „12 січня весь український народ став заручником нових політичних домовленостей між Партією регіонів, комуністами, соціалістами та Блоком Юлії Тимошенко.
            Вслід за відставкою міністрів Юрія Павленка та Юрія Луценка, неодноразових спроб відправити у відставку міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, підтримкою антинародного бюджету, подоланням Президентського вето щодо мораторію на запровадження цивілізованого ринку землі, парламентська більшість наважилась зробити ревізію влади в Україні, передати усю її повноту прем’єр-міністрові України Вікторові Януковичу”, – йдеться в заяві.
            На думку ЛОО „Наша Україна”, наслідком руйнування балансу владної системи може стати призупинення реформ, ліквідація демократичних свобод, зміна зовнішньополітичного курсу держави. Закон дає змогу промосковському уряду в ручному режимі керувати політикою та економікою України, безкарно втручатися в діяльність місцевої влади та органів місцевого самоврядування.
            „Наша Україна” розцінює цю ситуацію як антиконституційний переворот та узурпацію влади так званою “антикризовою” коаліцією за потуранням БЮТ.
            „Необдумані кроки лідера БЮТ не змінять позиції українських патріотів, що належать до цієї політичної сили. Вимагаємо від Юлії Тимошенко публічного пояснення своєї антиукраїнської позиції, просимо членів партії „Батьківщина” звернутися до свого керівництва із вимогою негайно змінити своє антинародне рішення”, – сказано в заяві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ