Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» звинуватила БЮТ в антиконституційному заколоті

Партія «Наша Україна» звинуватила Блок Юлії Тимошенко у підтримці антиконституційного заколоту. Про це йдеться у заяві партії. У своїй заяві партія наголошує, що Верховна Рада завдяки приєднанню фракції БЮТ до «антикризової» коаліції у голосуванні подолала вето Президента на Закон «Про Кабінет Міністрів України».
«Ухвалений Закон України "Про Кабінет Міністрів України", який готувався під пильним оком Партії регіонів, є антиконституційним і спрямованим на монополізацію влади прем’єр-міністром, Урядом та т. зв. антикризовою коаліцією", – йдеться у заяві.
„Цей закон нівелює принцип "стримування і противаг", розбалансовує систему влади, суттєво обмежує повноваження Президента України. Адміністрування та "ручний режим" управління», – вважає партія.
"Наша Україна" також вважає, що сьогодні реально відбувся черговий іспит для помаранчевих і демократичних політичних сил. "Після зради Соціалістичної партії, до так званої "антикризової" коаліції приєднався Блок Юлії Тимошенко, голосування якого з "антикризовиками" стало системним явищем", – йдеться у заяві.
«Наша Україна» розцінює це, як антиконституційний переворот та узурпацію влади так званою антикризовою коаліцією, зокрема Партією регіонів та її слухняними сателітами СПУ, КПУ та віднедавна БЮТ», – наголошує партія.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ