Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

“Наші на Полюсі”, або мандрівка на на Українську антарктичну станцію “Академік Вернадський”

У вівторок, 25 жовтня 2022 року, о 16.00 в читальній залі Науково-технічної бібліотеки НУ “Львівська політехніка” ( вул. Професорська, 1) відбудеться віртуальна мандрівка на Українську антарктичну станцію «Академік Вернадський» розташовану на острові Галіндез архіпелагу Аргентинські острови біля Південного Полюсу.

Подія організована Українським Фотографічним Товариством (УФОТО) у співпраці з Центром порятунку культурної спадщини, Львівським Фотомузеєм та Науково-технічною бібліотекою НУ “Львівська політехніка”.

В програмі відкриття виставки фотографій “Наші на Полюсі” Сергія Глотова, який вже більше 6 місяців перебуває на українській антарктичній станції Академік Вернадський, у складі 27-ї української антарктичної експедиції, як біолог-зимівник. За цей час він вже зробив багато гарних світлин і хотів би розказати про Україну в Антарктиці.

Також запланований перегляд відеоролика про життя 27-ї української антарктичної експедиції, знятий спеціально до відкриття виставки.

Родзинкою, за сприятливих погодних умов, має стати онлайн екскурсія антарктичною станцією «Академік Вернадський». Будемо сподіватися, що погода нам сприятиме і ми, в реальному часі, побачимо як і де живуть українські полярники.

Вхід вільний. До та після лекції традиційно пригощає Кава Старого Львова.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ