Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наступного тижня у Львові відбудетсья науковий фестиваль OL

Наступного тижня, 25 вересня, у Стрийському парку у Львові відбудеться науковий фестиваль OL. Це інтерактивний захід для усієї сім’ї, спрямований популяризувати науку і технології, вивести науку з лабораторій та зробити її зрозумілою для кожного.

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

За словами організаторів, на OL науку представлять з іншої сторони. На відміну від занять в школі чи університеті, тут наука інтерактивна, а основний формат - edutainment, тобто наука через гру.

На відвідувачів чекають вражаюче хімічне шоу від першого наукового театру, виділення ДНК, деревообробка, біотехнології, робототехніка, 3D-моделювання та VR реальність.

Окрім того, на фестивалі OL діятиме лекційний блок, де досвідчені спікери говоритимуть про популяризацію науки та винаходи, психологію та екологію. Серед спікерів експерти зі всієї України говоритимуть на різні тематики: про творення винаходів від Дарки Озерної, про популяризацію науки та правильний здоровий спосіб життя від Ольги Маслової, про те, як виховати генія від Володимира Станчишина та зміни клімату очима полярника від учасника антарктичної експедиції Ігоря Дикого.

Головний слоган фестивалю: “Наука вражає!”. А вражати будуть цілий день 25 вересня у Стрийському парку.

Вхід безкоштовний для всієї сім’ї за умови попередньої реєстрації за посиланням: 

https://forms.gle/LGhjg8nurq4Yr39KA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ