Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступного тижня збереться президія Львівської облради

Сьогодні, 5 квітня, завершилося позачергове засідання сесії Львівської обласної ради. Голова Львівської облради Олександр Ганущин повідомив, що наступного тижня збереться засідання президії ЛОР, передає кореспондент Гал-інфо.

«Доводжу до відома членів президії, що наступного тижня будемо обов’язково збиратися», - сказав Олександр Ганущин, закриваючи сесію.

Коли дата чергової сесії Львівської облради, Олександр Ганущин не повідомив.

Додамо, що сьогодні, 5 квітня, на позачерговій сесії мав звітувати голова Львівської ОДА Олег Синютка щодо виконання програми соціально-економічного розвитку Львівщини та обласного бюджету. Однак його звіти перенесли першими питаннями порядку денного на наступне чергове засідання сесії, яке має відбутися у квітня.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні депутати Львівської обласної ради заслухали звіт та визнали незадовільною роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин і таємним голосуванням ухвалили рішення про звільнення її з посади. 

Парасковія Дворянин є очільницею Львівської обласної організації партії "Самопоміч" і представницею однойменної фракції у ЛОР.

Також, як повідомляло Гал-інфо, таємним голосуванням депутати обрали призначили на посаду першого заступника голови ЛОР Андрія Білоуса. Він є депутатом Львівської облради, головою фракції "Народного контролю", очолює комісію екології.

На запитання депутатів, чи має він родинні зав’язки з міським головою Львова Андрієм Садовим, той відповів ствердно: "Він (Садовий - ред.) є хрещеним батьком моєї старшої доньки Юстини".

Також депутати заслухали звіт заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, але не змогли дати оцінку його роботі, адже не прийняли проект рішення за основу. "За" проголосувало 41 депутат із 84.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ