Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Наступним після Бібрки буде здано в експлуатацію будинок у Нововолинську

«Львівтрансгаз» здав в експлуатацію 35-квартирний будинок у Бібрці (Перемишлянський район). Його почали будувати у 2000 році, однак через брак коштів будівництво просувалось дуже повільно і основні роботи були виконані у 2005-06 роках.
За словами Михайла Деркача, начальника «Львівтрансгазу», вартість будівництва становить 7,8 млн грн. До кінця року планують здати 35-квартирний будинок у Ново волинську (Волинська область), а також 11 квартир у Рогатині (Івано-Франківська область). Щороку на соціальні програми підприємство витрачає 24-30 мільйонів гривень, що становить 7-8% від загальних інвестицій.
УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей.
      Управління безпосередньо подає газ до Республіки Польща через газовимірювальні станції в с. Дроздовичах Мостиського району Львівської області (з 1945 року) та в смт. Устилуг Волинської області (з 2005 року). На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища - Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ