Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Надзвичайні події

Наступний теракт може статись у Нью-Йорку

Наступний теракт може статись у Нью-Йорку. Про це свідчить відео, опубліковане терористами угрупування "Ісламська держава". Про це повідомляє 5 канал із посиланням на американський телеканал CNN.

Поліція Нью-Йорка знає про відео, але каже - поки немає конкретної загрози. Як заявляють там, відео справді підтверджує, що місто залишається одним з найбільш привабливих об'єктів для терористів, хоча частина кадрів є не новою і вже була опублікована раніше.

Правоохоронці зазначають, що залишатимуться у стані підвищеної пильності, щоб відреагувати одразу, як тільки з'явиться конкретна загроза терористичного акту.

"Як ви знаєте, відео опубліковане терористами "Ісламської держави", містить зображення Нью-Йорка Тайм Сквер та Геральд Сквер, щоб залякати мешканців міста та порушити устрій демократичного суспільства. Ми тут, щоб заявити - нью-йоркці не боятимуться. Ми не будемо робити те, чого вони хочуть. Навіть у пізній час, люди тут перебувають, мають тут власний бізнес. Хочу закликати всіх мешканців, щоб вони продовжували це робити. Поліція Нью-Йорка дуже тісно співпрацює з ФБР та іншими спецслужбами, тому знову повторюю - конкретної загрози безпеці немає", - зазначив очільник Нью-Йорка Біл де Блазіо.

Нагадаємо, ввечері 13 листопада в Парижі було здійснено низку терактів. Від нападів загинули 129 людей, поранені - 352. За даними поліції, постраждали громадяни 12 країн.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ