Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наталія Табака розповіла про найпопулярніші туристичні місця Львівщини

Начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака зазначила, що серед найпопулярніших туристичних місць Львівщини є “Золота підкова Львівщини”, фортеця Тустань та фермерські господарства.

“З історико-культурної, архітектурної спадщини найбільше відвідують  замки “Золотої підкови (Олеський замок, Підгорецький замок, Свірзький замок, Старосільський замок,  Жовківський замок, Поморянський замок - ред.). Також цікавляться палацом у Тартакові. Він став популярним завдяки активності місцевої громади, яка постійно проводить якісь заходи. Інший туристичний магніт -  це Тустань.  За останні роки фортеця сильно змінилася в частині сервісній. Там зробили хорошу фуд-зону, паркінг. Логістика вражає, бо зручно і безпечно добиратися з різних сторін: як зі сторони Східниці, Трускавця, так і зі сторони Стрийської траси. Також там відбуваються постійні інновації в екскурсіях, намагаються залучити від найменших до дорослих відвідувачів. Минулого року на Тустань приїжджали й українські медіа, і зірки. Ми  здавали локацію для фільмів та кліпів. Це така дуже така популярна місцевість”, - зазначила Наталія Табака. 

Щодо природних об'єктів начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА розповіла, що найпопулярнішими є Національні парки: “Сколівські бескиди, Яворівський національний природний парк, Королівські бескиди,  Північне Поділля - це все природні об'єкти, якими цікавляться. Там організовують орнітологічні фототури, фототури, які спрямовані на рідкісні рослини, а також проводять аматорські і професійні заїзди на велосипедах”.   

Наталія Табака також додала, що фермерські господарства - це готові рішення для сімейного туризму, які мають попит: “Діти сьогодні не завжди бачать село, знають, що таке органіка, як відбуваються певні процеси утворення продуктів. Фермерські господарства задовільняють  і пізнавальний момент, і момент здорового відпочинку, вони популяризують бізнес”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ