Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Національний інститут раку отримає благодійну допомогу для проведення ремонтних робіт

Національний інститут раку до кінця вересня отримає благодійну допомогу у розмірі 300 тис. грн для проведення ремонтних робіт. За ці кошти планується відкрити галерею-прохід в клініці №1. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

«Галерея-прохід в клініці №1 значно скоротить шлях для до консультативної поліклініки. Особливо це важливо для пацієнтів у літньому віці та людей  із обмеженими можливостями руху», - зазначила  Перший заступник Міністра охорони здоров’я Олександра Павленко.

В свою чергу, директор Національного інституту раку, доктор медичних наук Олена Колесник подякувала за фінансову підтримку та  відзначила, що співпраця між владою, медиками та благодійниками дуже важлива.

«Завдяки особистим зусиллям Першого заступника Міністра охорони здоров’я України Олександри Павленко були знайдені благодійні кошти на тимчасовий ремонт галереї та переходу до консультативної поліклініки. Олександра Сергіївна неодноразово відвідувала інститут, добре знає проблеми та постійно контролює та допомагає у вирішенні як окремих питань, так і загальної політики у сфері онкологічної допомоги. Ми раді, що зусилля небайдужих людей дійшли до нашого інституту, який на початку жовтня відзначатиме свій 95-річний ювілей. Спільні дії та об’єднання зусиль дають можливість отримати гарний результат», - зауважила Олена Колесник

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ