Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Науковців Львівщини привітали із перемогою у конкурсі

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та заступник голови Львівської ОДА Іван Собко вручили лауреатам обласної премії для науковців їхні заслужені нагороди.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує Департамент освіти і науки Львівської ОДА.

Цьогоріч за результатами проведеного конкурсного відбору обласні премії отримали 183 науковці.

Урочисте відзначення науковців організували днями у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу та приурочили до Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку.

«Освітяни – це провідники нашого світлого майбутнього, заради якого ми виховуємо наших дітей, даємо їм знання. Для якості освіти надзвичайно важливим є очне навчання. Тому вчителі, науковці, викладачі повинні підтримувати вакцинацію, яка дозволить повернутися до офлайн-навчання», - звернувся до науковців Сергій Шкарлет.

За результатами конкурсного відбору у 2021 році призначили: 26 премій розміром 20 000 гривень, 51 премію розміром 17 000 гривень та 106 премій розміром 15 000 гривень.

«Насправді праця науковців є безцінною. Львівська обласна державна адміністрація робить все для того, аби стимулювати розвиток науки. Державі потрібні високоморальні, високоосвічені, гідні та сильні українці. Вкладаючи в дороги та капітальне будівництво, ми ніколи не забуваємо про освіту і науку», - зазначив Іван Собко.

Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії надійшло 310 заявок, що у двічі більше ніж торік. Зазначимо, Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада щорічно призначають премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти (університетів, академій, інститутів) Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ