Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найбільш дієва зброя проти Януковича – це сам Янукович – Степан Курпіль

«На сьогодні найбільш дієвою зброєю проти Віктора Януковича та його уряду є сам Янукович», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
            «Можна тільки згадати фразу Януковича, з якою він йшов на вибори до парламенту: «Життя покращиться вже з першого дня». Водночас уряд прем‘єр-міністра робить велику помилку, коли хоче перетягнути на себе усі повноваження в державі. Тому потрібно створити нову Конституцію, в якій всі права будуть рівними і збалансованими», – зазначив народний депутат.
Нагадаємо, що ввечері 9 лютого, в інтерв’ю одного з київських радіо лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що поділилася з Президентом Віктором Ющенком планами усунення уряду Віктора Януковича. «Так, я з ним поділилася цими планами вчора, позавчора. І розуміючи зараз ці плани, Віктор Андрійович підписав Закон про імперативний мандат для місцевих депутатів», – сказала Тимошенко. «Всі розмови, які я мала з Президентом останні дні, свідчать про те, що наші команди почали зближуватися, і наші команди стали на шлях нового шансу», – додала вона.
Водночас вона не стала говорити про ці плани, щоб ними не володіли опоненти.
«Пастка для Януковича заготовлена. При чому розставлена прапорцями так, як він це робить на полюванні за тваринами, які, до речі, мусять жити, не потрібно їх стріляти. Навколо нього вже прапорці всі виставлені», – сказала лідерка БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ