Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі педагоги Львівщини отримали нагороди

Кращих педагогів Львівської області нагородили Почесними грамотами облдержадміністрації. Нагороди освітянам вручив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час урочистостих заходів з нагоди Дня працівника освіти, які відбулися у середу, 30 вересня.

"Звитяга українських військових і наша перемога – це справа і тих, хто виховував та навчав майбутніх Героїв. Сьогодні наша держава не просто воює, а зміцнюється та перемагає. А те, що ми перемагаємо зрозумів не лише увесь цивілізований світ, це вже усвідомила і Росія", - сказав Олег Синютка.

Окім цього, очільник Львівської ОДА висловив вдячність учителям за те, що Львівщина, що область отримала першість за результатами ЗНО. "Ми мусимо бути найкращими. Я дякую за вашу працю", - резюмував очільник Львівської ОДА.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти та з нагоди Дня працівників освіти, керівник області вручив Почесні грамоти облдержадміністрації учителю правознавства середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 м.Сокаля, переможцю обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2015" Наталії Нестерук,  учителю ураїнської мови і літератури середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 м. Дрогобича, переможцю обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2015" Світлані Фаринович,  директору Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Юрію Чорненькому та голові Мостиської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Олександрі Погуц.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ