Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найкращі перекладачі для мандрівників

Огляд найкращих перекладачів для мандрівників, які стикаються з необхідністю перекладу іноземної мови

Подорож - це завжди яскрава і захоплива пригода, яка приносить масу позитивних емоцій. Для того щоб вона була максимально комфортною, необхідно заздалегідь подбати про спосіб перекладу іноземних слів. Зараз це питання можна вирішити досить швидко за допомогою спеціальних онлайн-сервісів зі зручним інтерфейсом. Огляд найкращих перекладачів для подорожей допоможе зробити правильний вибір.

iTranslate

За допомогою цієї програми можна легко перекладати тексти та речення більш ніж на 100 різних іноземних мов. Для користувачів передбачена можливість розпізнавання тексту за фото, а також голосовий переклад. Отриманий результат можна також зберегти в аудіофайл. Повноцінна робота перекладача зберігається навіть без підключення до інтернету.

До плюсів цього сервісу належать функції:

  • віджет, що вбудовується в інші додатки для швидкого доступу до перекладача;
  • робота в онлайн і офлайн режимах;
  • наявність програми для мобільних пристроїв.

Єдиний нюанс цієї програми - це необхідність щомісяця оплачувати підписку для того, щоб отримати доступ до офлайн-режиму. У базовій безкоштовній версії ця опція відсутня.

Мета перекладач

Цей сервіс для того, хто цінує чіткість і лаконічність. Його інтерфейс не має незвичайних дизайнерських рішень, але це дає змогу економити пам'ять пристрою. Мета транслейт стабільно працює на всіх девайсах, зокрема й на старих моделях смартфонів. Під час завантаження тексту в спеціально призначене для цього поле, розпізнавання мови здійснюється автоматично. Для користувачів доступно багато іноземних мов, серед яких є англійська, іспанська та італійська. У готовому тексті можна одразу перевірити орфографію.

Переваги цього перекладача полягають у:

  • наявність додаткової віртуальної клавіатури;
  • можливість використання тематичних спеціалізованих словників;
  • переклад текстового фрагмента в трансліт.

Сервіс дуже популярний серед мандрівників, оскільки дуже зручний у використанні та не потребує особливих навичок для роботи.

TripLingo

Цей перекладач - знахідка для мандрівника. Його можна використовувати не тільки для трансліту іноземних текстів, а й як самовчитель. Це дуже зручно для тих, на кого чекає тривалий переліт. Тут є також гіди по різних містах і графічні картки для швидкого запам'ятовування слів.

Переваги програми полягають у:

  • наявність нотаток до кожного слова, що дають змогу визначити контекст їх використання;
  • додаткові функції, зокрема калькулятор чайових і відповідь на найпоширеніші запитання.
  • мобільний додаток.

Цей сервіс підтримує понад 40 іноземних мов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ