Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращого двірника Львова преміювали вікендом у Європі

1/3
Переможцем конкурсу на звання Найкращого двірника Львова став Мирослав Новоставський – двірник ЛКП «Південне», за якого проголосувало 130 осіб. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Гарячої лінії міста, яка і проводила голосування.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив переможцю конкурсу Подяку від громади міста та сертифікат на автобусний тур «Вікенд в Європі: Краків, Прага, Відень та Будапешт» на двох осіб. Також Мирослав Новоставський отримає грошову премію в розмірі місячного посадового окладу.

Пан Мирослав четвертий рік працює двірником. Його кандидатуру на конкурс подали мешканці району, який він прибирає. За кордоном п. Мирославу ще не доводилося бувати, тому місто допоможе у виготовлені закордонного паспорта. У мандрівку планує поїхати з дружиною. Секретом перемоги вважає сумлінне виконання своєї роботи.

«Треба жити у Львові, гордитися своїм містом і дбати про його чистоту. Не тільки для себе, а для людей. У мене, фактично, робота без графіку - поки люди вийдуть на роботу намагаюся, щоб вже було чисто. І не потрібно чекати, щоб начальник давав вказівку, а самому дбати про роботу і любити її», - впевнений Мирослав Новоставський.

Крім того, як повідомила прес-служба Львівської міської ради, за щоденну віддану працю, особистий внесок у забезпечення життєдіяльності міста Львова та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, нагородили ще 5 кращих двірників з районів Львова: Галину Височанську – двірник ЛКП «Рясне-403», Шевченківської РА, Михайла Новікова – двірник ЛКП «Управитель», Личаківської РА, Любов Залипську – двірник ЛКП «Княже місто», Галицької РА, Надію Лабіш – двірник ЛКП «Старий Сихів», Сихівської РА, Анну Дудку – двірник ЛКП «Богданівка», Залізничної РА. Вони отримали Подяки, грошову премію та сертифікати на мандрівку «Камянець-Подільський круїз».

Також міський голова вручив Подяки і сертифікати на екскурсію в центральній частині міста Львова 6 працівникам робітничих професій з ЛКП із 6-ти районів міста, а саме:

Петрові Гунько – слюсар-сантехнік ЛКП «Управитель» (Личаківська РА);

Володимиру Шелюху – покрівельник ЛКП «Старий Львів» (Галицька РА);

Наталі Квятковській – маляр ЛКП «Затишне» (Франківська РА);

Роману Михасіву – електрик ЛКП «Богданівка» (Залізнична РА);

Івану Гнатіву – слюсар-сантехнік ТзОВ ЖЕП «Стимул-Сихів» (Сихівська РА);

Роману Салінському – столяр ЛКП «Варшавське-407» (Шевченківська РА).

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом на сьогодні у Львові працює 1933 двірників: 207 осіб у Галицькій РА, 274 особи-  у Залізничній РА, 231 особа - у Личаківській РА, 461 особа - у Сихівській РА, 432 особи - у Франківській РА, та 328 осіб - у Шевченківській РА.

Як повідомив Євген Бойко, в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови», на звання кращого двірника Львова претендувало більше 100 кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ