Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Наймасовіший аматорський турнір з ММА в Україні пройде у Львові

Відволікти юних спортсменів України від війни – одна із головних цілей змагань, які незабаром пройдуть на Західній Україні.

2-3 грудня відбудеться традиційний турнір з ММА «Lemberg Fight Cup» памʼяті Ігора Слюсарчука. За попередніми записами, півтисячі учасників зі всієї України покажуть свої вміння. Популяризація здорового способу життя, ще одна сходинка для підняття рівня спортсменів – адже треба додати кількість змагань в Україні – та більша конкуренція в усіх вагових категоріях. Ось такі головні цілі турніру з ММА. 

2 грудня пройдуть відбіркові поєдинки всіх вікових та вагових категорій, наступного дня – гала-вечір фінальних поєдинків чемпіонату, де зустрінуться найкращі бійці чемпіонату. Найпопулярніший та найбільш видовищний турнір проводять у той час, коли чимало атлетів захищають нашу Батьківщину на фронті. Практично усі тренери на війні, чимало суддів воює в ЗСУ. З початку війни усією федерацією долучилися до волонтерства – справа поставлена на широкий потік. В одному із регіонів України працює величезний склад, який допомагає щохвилини усім необхідним. Голова наглядової ради Юрій Солиган є активним громадським діячем. Це воїн ЗСУ, який воює та захищає Україну з 2014 року. А в перші дні масштабного наступу росії спортсмен одразу вернувся до служби в ЗСУ. 

Одна із головних завдань турніру – робота із дітьми. Адже понад 100 дітей лише в одному клубі та приблизно три сотні в області – це мала частка і суха статистика щодо нашої роботи з дітьми. Малозабезпечені та діти із складними обставинами життя у нас тренуються безкоштовно. Це ж стосується і напівсиріт. Для таких атлетів організовуємо збори на амуніцію, проїзд на збори й змагання. Та ми хочемо розширити нашу дитячу програму. У планах – суттєве збільшення таких зусиль упродовж спортивного року 2023-2024. 

Довідка.

Грудневий турнір ММА у Львові присвячений Ігореві Слюсарчукові – бійцеві, чудовому спортсменові і людині, на яку рівняються і досі. 

Ігор Андрійович Слюсарчук (4 серпня 1989 Коломия — пом. 6 лютого 2018, Львів) — український боєць змішаного стилю контактних єдиноборств, перший Заслужений майстер спорту України з фрі-файту, дворазовий Чемпіон світу, семиразовий та непереможний володар Поясу Чемпіона дивізіону Еліта, багаторазовий володар Кубка України з фрі-файту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ