Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найпопулярніші курорти серед львів’ян: Болгарія, Туреччина, Єгипет та Чорногорія

Найпопулярнішим курортом для львів’ян залишається Болгарія, на другому місці – Туреччина, третє місце поділили – Єгипет та Чорногорія. Поспілкувавшись з менеджерами провідних тур-фірм Львова, ми також виявили, що найекономніша країна, яку для відпочинку обирає більшість львів’ян, – це Болгарія.

Христина, тур-фірма «Міст-тур»:

–  Найбюджетніший відпочинок – це Болгарія, туди і автомобілем, і автобусом,    і літаком можна.   Більшість людей обирають таки економний відпочинок. Також не менш популярним місцем відпочинку є Туреччина.

Щодо таких країн, як Хорватія та Чорногорія, то тут є свій покупець завжди.

Що стосується  екзотичних країн, то дуже користуються попитом Домінікани, Мальдіви, Шрі-Ланка. Особливо такі тури обирають молоді пари для романтичних подорожей.

Найпопулярніші місяці для відпочинку – це червень та липень, але студенти найчастіше їздять саме у серпні.

Порівняно з минулими роками, то кількість охочих відпочивати значно зменшилася.

Таня, тур-фірма «Трайдент»:

 –  Цього року дешеві тури в Болгарію у нашій тур-фірмі не такі популярні. Нині найпопулярнішим  курортом залишається Туреччина.  Найбільша перевага тут – це опція «все включено», коли ви оплатили один раз і більше нічого не доплачуєте.   

Щодо Греції, то тут скоротили вильоти зі Львова. Нині літак летить  раз на 10 днів. Колись були путівки і на  о. Кріт, і о. Родос, і о. Халкідікі. Однак залишились лише  на о. Халкідікі.

Хорватія та Чорногорія – це дорогі країни, в середньому 400-500 євро на особу за 7 ночей. Такий відпочинок не всі собі можуть дозволити.

Є і такі люди, які хочуть чогось незвичного. Вони, зазвичай, обирають зимові напрямки. Це Таїланд, Куба, Шрі-Ланка, Мальдіви.

Також стали дуже популяризувалися круїзи Середземномор’ям та Америкою. Зокрема,  люди прилітають в Нью-Йорк, а згодом подорожують  країнами Карибського басейну.

Христина, тур-фірма «Турагенція TUI»:

  – Економний варіант – це Болгарія, але популярний –  Туреччина.

Визначити країну, яка користується найбільшим попитом, важко. Серед них є Болгарія, Єгипет та Туреччина. Також люди обирають Хорватію та Чорногорію. Кожна країна має свого покупця.

Екзотичні країни – Індія, Шрі-Ланка, Гоа, Куба. Найбільший запит серед екзотики – на Шрі-Ланку, Гоа та Об'єднані Арабські Емірати.

Підготувала Тетяна Яценко.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ