Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

​Найпотужніша зброя путіна — це пропаганда та гроші, - Айдер Муждабаєв

Український кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв в своєму Telegram-каналі поділився думками про "втомлений Захід".
Айдер Муждабаєв

Як зазначає Айдер, гроші путіну багато давав і досі дає Захід (Україні — не більше десятої частини від них), а він їхнім коштом купує їхніх же політиків, які просувають російську пропаганду про Захід і Україну та роблять те, що вигідно росії, щоб ефективно руйнувати демократичний світ.

"Вони відкрито хваляться дружбою з путіним, вони свідомо брешуть, вони приходять до влади, вони вже очолили декілька країн, а незабаром путін шляхом обрання Трампа за допомогою Маска остаточно підпорядкує собі Америку. Але жодна спецслужба жодної західної демократії не хоче нічого проти цього робити. Таким чином Захід на наших очах  закінчує своє існування самогубством на користь терористам і диктатурам, маючи небувалу багатократну перевагу над ними абсолютно в усьому, маючи НАТО, ЄС тощо. Загибель демократій у такій безпорадний спосіб виглядає брутально неестетичною, але саме це ми зараз спостерігаємо. Утомленому Заходу (щоправда, не зрозуміло чим), мабуть, просто набридло жити. Тому, якщо нічого в найближчі місяці докорінно не зміниться, смерть чекає на нього, а не на путіна", - зазначив Муждабаєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ