Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НАЗК затвердило 62 висновки щодо звітів політичних партій

За перший квартал 2019 року Національне агентство з питань запобігання корупції отримало 267 звітів політичних партій, за результатами аналізу затверджено перші 62 висновки.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 62 висновки за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру. За результатами аналізу виявлено порушення у звітах трьох політичних партій", - йдеться в повідомленні.

За даними Нацагентства, факти порушень встановленого порядку або строків подання звіту політичної партії виявлені у звітах політичних партій "Нова демократія", "Соборність", "Селянська партія України". Вказані порушення передбачають адмінвідповідальність за статтею 212-21 КУпАП (Порушення порядку подання фінансового звіту про надходження і використання коштів виборчого фонду, звіту партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру - ред.).

Зазначено, що переважна більшість із затверджених Нацагентством 62 висновків є висновками за звітами політичних партій, які не здійснювали діяльність у звітному періоді.

"Станом на сьогодні до Національного агентства надійшли 267 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру (за І квартал 2019 року)", - проінформували у НАЗК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ