Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

НБУ дозволив злиття двох банків Тігіпка

«ВіЕс Банк» отримав дозвіл Національного банку України на реорганізацію шляхом приєднання до «ТАСкомбанку» за спрощеною процедурою. Як повідомляється на сайті банку, дозвіл НБУ є підставою для реорганізації, яка пройде в рамках затвердженого акціонерами кожного з банків плану і договору про приєднання «ВіЕс Банку» до «ТАСкомбанку».

Також повідомляється, що в результаті реорганізації «ТАСкомбанк» стане правонаступником всіх прав і зобов'язань «ВіЕс Банку».

Довідка УНІАН.

«ТАСкомбанк» (раніше - банк «Бізнес Стандарт», м. Київ) працює на ринку України з 1989 року. Власник банку Сергій Тігіпко обіймав високі посади в період президентства Віктора Януковича, в тому числі посаду віце-прем'єр-міністра-міністра соціальної політики в уряді Миколи Азарова, а також голови Національного банку України у 2003-2004 роках. Пропустить через 2 У березні поточного року наглядова рада «ТАСкомбанку» затвердила план реорганізації фінустанови шляхом приєднання до нього «ВіЕс Банку», придбаного Тігіпком в «Сбербанку Росії» восени минулого року.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ