Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Не стало заслуженого тренера України Володимира Редьки

22 грудня 2016 року на 81-му році життя передчасно перестало битися серце старшого тренера-викладача відділення триатлону Львівської школи вищої спортивної майстерності, Заслуженого тренера України, львів’янина Володимира Юрійовича Редьки.

Редька В.Ю. – майстер спорту СРСР, Заслужений тренер України, нагороджений медалями «За плідну працю» та «Ветеран праці».

Володимир Редька –людина з великої літери, видатний тренер, який все своє життя присвятив себе розвитку сучасного п’ятиборства та триатлону, впровадженню олімпійських ідеалів та цінностей.

За його ініціативи було започатковано відділення триатлону у Львівській школі вищої спортивної майстерності, створена дитячо-юнацька спортивна школа «Мебльовик», засновано Львівську обласну федерацію триатлону та спортивний клуб «Залізна людина», він - співавтор численних методичних посібників.

За роки плідної тренерської праці ним підготовлена ціла плеяда видатних спортсменів, серед яких багаторазові переможці та призери чемпіонатів світу та Європи, призери Олімпійських ігор.

Ім’я Володимира Юрійовича Редьки назавжди увійде в історію сучасного п’ятиборства та триатлону не тільки Львівщини, але й на національному і на світовому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ