Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У неділю у Львові проведуть масштабні міжнародні змагання з триатлону

У неділю, 12 вересня, у Львові відбудуться масштабні міжнародні змагання Lviv Triathlon Open Cup 2021. Про це повідомили 9 вересня Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.

У зв’язку з цим, рух автотранспорту на маршруті змагань буде обмежено. Мешканців міста просять вибачити за тимчасові незручності.

Після річної перерви, пов’язаної з карантинними обмеженнями, у Львові знову проведуть Відкритий кубок Львова з триатлону.

На міжнародні змагання з’їдуться атлети з усієї України та іноземні спортсмени – зокрема, з Молдови та Польщі. Загалом до події долучаться 300 учасників.

"Ми дуже раді знову вітати триатлон у Львові. Відкритий кубок Львова з триатлону є одним із топ спортивних заходів в Україні та окрасою програми Відкритих кубків Львова. Приємно, що організатори працюють над розвитком цих змагань, збільшують кількість учасників, покращують організаційну частину. Також вони мають амбітні плани проводити змагання Ironman у Львові і Управління спорту міста радо вітає таку ініціативу.

Хочемо запросити львів’ян на фінал Lviv Triathlon Open Cup, що буде відбуватись біля Львівського оперного театру. Учасникам на фініші буде потрібна підтримка, адже це дуже важкий вид спорту і його останній біговий сегмент більше не про спорт, а про характер", – зазначає Сергій Гончук, представник управління спорту ЛМР.

Старт змагань розпочнеться о 9.00 на озері Колиба (смт. Брюховичі). Після першої транзитної зони учасники долають велосипедний сегмент, який включає ділянку траси Брюховичі-Львів та 5 кіл вулицями Львова. Після велоетапу, учасники проходять транзитну зону 2, на проспекті Свободи, де відбудеться біговий сегмент. Фінішуватимуть учасники перед Львівським театром опери та балету.

"Триатлон складається з трьох видів спорту: плавання, велоспорт і біг. Головною рисою любителів цього спорту є витривалість. Триатлон має дуже багато різних дистанцій, починаючи від суперспринту і закінчуючи так званим Ironman. У Львові ми проводимо змагання з двох дистанцій: перша складається з 500 м плавання, 10 км на велосипеді і 3 км бігу, а друга – 1500 м плавання, 40 км велосипедної гонки та 10 км бігання. Загалом участь у змаганнях візьме 300 учасників: більшість є любителями, а 70 – професійними спортсменами.

Головне наше завдання – це пропагування здорового способу життя. Триатлон дуже доступний, а останнім часом стає одним із найпопулярніших видів спорту в світі", – розповідає Богдан Михалусь, президент Федерації триатлону Львівщини.

За інформацією управління транспорту ЛМР, з 08.45 год буде закрито рух транспорту на всій дистанції змагань. О 10.30 год відкриють рух на перехресті вул. Варшавська 1 просп. Чорновола, з 12.00 год – на пр. Чорновола. Площа Різні буде відкрита лише для кінцевої зупинки громадського транспорту. Перехрестя вул. Городоцька 1 просп. Чорновола (просп. Свободи) буде проїзне з ситуативним перекриттям руху. вул. Під Дубом – вул. Куліша буде відкритою для руху транспорту. Просп. Свободи, як завжди у вихідний день, буде закритий, об'їзд здійснюватиметься по вул. Підвальній.

Щодо змін у русі громадського транспорту, то у неділю до 12.00 год не працюватимуть маршрути №№ 6А, 7, 8, 8А, 37, 17, 22, 31, 41 та тролейбус №33.

До 12.00 год автобуси №№ 1А, 46, 51, 53 курсуватимуть по вул. Підвальна-Б.Хмельницького-Замарстинівська, автобуси №№ 47А, 61 – по вул. Левандівській -Городоцькій, автобус №9 – вул. Вітовського- І.Франка – Підвальна - Б. Хмельницького - Замарстинівська, автобус №52 закорочений до церкви св. Анни, автобуси №№ 20, 25, 34, 39 - вул. Б.Хмельницького – Замарстинівська - Липинського, автобус №43 - вул. Вербицького-Вітовського у напрямку до вул. Зеленої, автобус №7 – по вул. Клепарівська-(Джерельна)-Варшавська та автобус №45 - по вул. Вітовського-І.Франка в обидва напрямки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ